Lidhje

Kosovë: Vazhdojnë debatet mbi bisedimet Prishtinë-Beograd

  • Leonat Prishtinë

Kosovë: Vazhdojnë debatet mbi bisedimet Prishtinë-Beograd

Në Prishtinë dhe në Beograd po flitet gjithnjë e më shpesh që bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për zgjidhjen e çështjeve të interesit të përbashkët të mund të fillojnë në muajin mars. Të dyja palët pajtohen me mendimin se këto bisedime janë të rëndësishme për shtendosjen e marrëdhënieve ndërmjet tyre, por nga këto bisedime presin përfundime tërësisht të ndryshme. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG