Lidhje

Ditari

Krimi dhe infrastruktura policore në Shqipëri


Në Shqipëri po shtohen masat kundër kriminalitetit. Numri i arrestimeve është rritur ndjeshëm dhe kjo ka vështirësuar strehimin e këtyre personave.

Episodet

Shiko gjithë episodet
XS
SM
MD
LG