Lidhje

Krishtlindjet në Uashington


Atmosfera e Krishtilindje është e pranishme edhe në kryeqytetin amerikan. Aktorë të veshur si Plaku i Krishtlindjeve, Santa Claus dhe si dreri që tërheq karrocën e mbushur me lodra, rrëshqitën mbi ujë në Lumin Potomak.

Turmat e njerëzve brohorisnin ndërsa aktorët tërhiqeshin nga një barkë e zbukuruar për festën.

Kjo ceremoni ka hyrë si traditë në festimet e Krishtlindjes në Washington 29 vjet më parë.

XS
SM
MD
LG