Lidhje

Kriza ekonomike dhe emigrantët në Greqi

  • Gjirokastër

Kriza ekonomike dhe emigrantët në Greqi

Kriza ekonomike dhe financiare në Greqi vazhdon të sjellë humbjen e vendeve të punës për emigrantët shqiptarë. Shumë prej tyre mendojnë të kthehen, por thonë se e kanë të vështirë të punësohen në Shqipëri. Emigrantët shprehen ndërkaq të qetë për kursimet e tyre financiare pasi nuk shohin probleme me sektorin bankar në të dy vendet.

XS
SM
MD
LG