Lidhje

Kriza ekonomike krijon vështirësi për gazetat në gjuhën shqipe në Greqi


Kriza ekonomike krijon vështirësi për gazetat në gjuhën shqipe në Greqi

Kriza në ekonominë greke ka mbërthyer edhe mjetet e informimit të këtij vendi. Mes disa gazetave kryesore në vështirësi janë vënë edhe gazetat që dalin në gjuhën shqipe për komunitetin e emigrantëve. Botuesit shqiptarë thonë se janë përjashtuar nga e drejta për të marrë reklama shtetërore dhe në disa raste janë ndëshkuar edhe nga gjobat.

XS
SM
MD
LG