Lidhje

Kthimi i emigrantëve për të marrë pjesë në votime

  • Raimond Kola

Një numër i madh emigrantësh shqiptarë nisën të kthehen nga Greqia për të marrë pjesë në votimet për zgjedhjet parlamentare në Shqipëri. Në pikat kufitare, autoritetet greke dhe shqiptare kanë deklaruar masa shërbimi shtesë për të shmangur radhët e njerëzve dhe automjeteve.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG