Lidhje

Kufiri Shqipëri-Greqi, nisi sot lëvizja e qytetarëve shqiptarë pa viza


Kufiri Shqipëri-Greqi, nisi sot lëvizja e qytetarëve shqiptarë pa viza

Në pikat e kalimit të Shqipërisë me Greqinë nisi sot lëvizja e qytetarëve shqiptarë pa viza. Në kufi u duk një interesim i ulët i qytetarëve për të udhëtuar drejt Greqisë, ndërkohë që mjaft prej tyre u detyruan të kthehen pas nga pala greke për shkak të mungesës së dokumenteve. Korrespondenti ynë Raimond Kola ishte në Pikën e Kakavijës dhe përgatiti këtë kronikë

XS
SM
MD
LG