Lidhje

Kulla e Mic Sokolit një dëshmi e historisë


Kulla e Mic Sokolit një dëshmi e historisë

Tropoja, megjithëse një rreth me pasuri të shumta natyrore dhe kulturore, vazhdon të përballet me një nivel të lartë të papunësisë dhe varfërisë. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte këto ditë në Tropojë, ku përgatiti një cikël me kronika nga jeta në këtë rreth. Sot po trasmetojmë një kronikë nga Komuna e Bujanit, ku gjendet Kulla e Mic Sokoli, një symbol ky i trashëgimisë historike dhe kulturore të banorëve të Tropojës.

XS
SM
MD
LG