Lidhje

Media Arkivi

Roli i kulturës në zhvillimin e komuniteteve


Përfaqësues nga Shqipëria, Kosova dhe Serbia po nxisin këmbimet kulturore për përmirësimin e bashkëpunimit mes organizatave të shoqërisë civile në rajon.

XS
SM
MD
LG