Lidhje

Kremtohet Kurban Bajrami në Gjirokastër


Edhe në Jug të Shqipërisë, besimtarët myslimanë festuan sot Kurban Bajramin.
Në Xhaminë e Pazarit të Vjetër të Gjirokastrës, në zonën historike dhe në objektet e tjera fetare besimtarë myslimanë falën namazin në orët e para të mëngjesit. Besimtarët ndanë mesazhet e solidaritetit dhe vëllazërisë dhe përcollën ndihmën për familjet më të varfëra. Siç është tradita, u shkëmbyen urime edhe me besimtarët e feve të tjera dhe në shumë familje festa u kalua së bashku.

XS
SM
MD
LG