Lidhje

Nisma "Shokë klase përgjithmonë"

  • lir Ikonomi

Një organizatë e krijuar rishtazi në Nju Jork përpiqet të ndihmojë nxënësit shqiptarë në Ballkan. Nisma e tyre quhet "Shokë klase përgjithmonë" dhe ata përgatiten të shkojnë së shpejti në disa zona kryesisht të largëta për të ndihmuar. Zëri i Amerikës invervistoi nismëtaren e organizatës, Lendita Hoxha, e cila tha se komuniteti shqiptaro-amerikan në Nju Jork ka ndihmuar përpjekjet për të dërguar pajisje shkollore për nxënësit shqiptar në Ballkan.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG