Lidhje

Lëpusha dhe pasuritë kulturore dhe natyrore të zonës së Kelmendit

  • Pëllumb Sulo

Kelmendi me fshatrat e tij është një nga zonat e njohura jo vetëm për traditat atdhetare, por edhe pasuritë kulturore dhe natyrore. Mes fshatrave të Kelmendit dallohet Lëpusha, ku janë krijuar mundësi për zhvillimin e turizmit dimëror, të cilin po e mbështet dhe promovon organizata VIS Albania.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG