Lidhje

Lëvizjet demografike në jug të Shqipërisë tërheqin vëmendjen në prag të zgjedhjeve vendore


Lëvizjet demografike në jug të Shqipërisë tërheqin vëmendjen në prag të zgjedhjeve vendore

Lëvizjet demografike të popullsisë në Jug të Shqipërisë janë vënë në qendër të vëmendjes në kuadrin e zgjedhjeve vendore. Në Gjirokastër të dhënat flasin për një rritje të popullsisë të ardhur nga zonat rurale, ndërsa në Tepelenë dhe Përmet, popullsia ka lëvizur më shumë drejt Tiranës dhe zonës bregdetare.

XS
SM
MD
LG