Lidhje

Organizata "Little People of Kosova" merr pjesë në një konferencë të OKB-së


Organizata "Little People of Kosova" merr pjesë në një konferencë të OKB-së
Organizata "Little People of Kosova" merr pjesë në një konferencë të OKB-së

Në Nju Jork po zhvillohet konferenca e tretë e shteteve pjesëmarrëse në Konventën e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara me synimin - përfshirjen e tyre në jetën shoqërore, në sistemin e arsimit dhe të shëndetësisë. Konferenca kërkon të gjejë mënyra për të mbushur hendekun mes planeve që paraqiten shpesh në strategjitë e qeverive dhe zbatimit të tyre, që shpesh nuk arrijnë të zgjidhin problemet e personave me aftësi të kufizuara. Në këtë konferencë merr pjesë edhe zonja Diana Toska, Drejtore e bordit të organizatës jo-qeveritare Little People of Kosova.

XS
SM
MD
LG