Lidhje

Vëzhguesit vendorë komentojnë për zgjedhjet

  • Pëllumb Sulo

Koalicioni i Vëzhguesve Vendorë zhvilloi një takim me studentë të Universitetit të Shkodrës mbi situatën politike në prag të zgjedhjeve parlamentare.

Përfaqësuesve të Koalicionit u shprehën se kriza politike është pasojë e politizimit dhe radikalizimit të shoqërisë nga politika dhe se, në këto kushte, kërcënohen zgjedhjet e lira. Sipas tyre, politikanët po sillen si zotër të procesit zgjedhor, ndërkohë që ata janë vetëm menaxherë të tij.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG