Lidhje

Lufta kundër korrupsionit në Shqipëri, përparësi e organeve të rendit


Lufta kundër korrupsionit në Shqipëri, përparësi e organeve të rendit

Një grup prej 20 zyrtarësh të prokurorisë, policisë gjyqësore, doganave dhe shërbimit informativ nga Shqipëria ndodhen në Shtetet e Bashkuara për një vizitë studimore. Vizita lidhet me programin Sfida e Mijëvjeçarit, Faza e Dytë për Shqipërinë. Kolegia Bardha Shpuza Azari bisedoi me dy pjesëtarë të këtij grupi, mbi hetimin e çështjeve të korrupsionit në Shqipëri. Ata janë Arben Kraja, kreu i Task-Forcës Antikorrupsion në Prokurorinë e Përgjithshme, dhe Dritan Rreshka, drejtues i Njësisë së përbashkët të hetimit për Tiranën.

XS
SM
MD
LG