Lidhje

Mal i Zi: Asnjë shqiptar në Këshillin Nacional të Arsimit

  • Ali Salaj

Mal i Zi: Asnjë shqiptar në Këshillin Nacional të Arsimit

Përfaqësuesit politikë të shqiptarëve kundërshtojnë themelimin e Këshillit Nacional të Arsimit në Mal të Zi, në të cilin nuk u gjend asnjë pjesëtar i pakicës shqiptare të kësaj republike. Ata vlerësojnë se ky veprim i institucioneve malezeze paraqet cenim të të drejtave të shqiptarëve dhe, sipas tyre, është në kundërshtim të thellë me detyrimet ligjore ndaj pakicave.

Dëgjoni kronikën:

XS
SM
MD
LG