Lidhje

Media Arkivi

Bashkëpunimi mes qeverisë dhe shoqërisë civile në Malin e Zi


Në një tryezë të rrumbullakët mes shoqërive civile dhe pushtetit vendor në Ulqin u theksua domosdoshmëria e bashkëpunimit, si kontribut i zhvillimit të demokracisë dhe promovimit të qeverisjes së mirë dhe efikase.

XS
SM
MD
LG