Lidhje

Bashkëpunimi ndërmjet qeverisë dhe shoqërisë civile në Malin e Zi


Në një tryezë të rrumbullakët mes shoqërive civile dhe pushtetit vendor në Ulqin u theksua domosdoshmëria e bashkëpunimit, si kontribut i zhvillimit të demokracisë dhe promovimit të qeverisjes së mirë dhe efikase. Ulqini është njëra nga katër komunat e përzgjedhura në Malin e Zi në kuadër të projektit të Bashkimit Evropian “Sa më të fuqishme OJQ-të, më e fuqishme demokracia”.

Bashkëpunimi mes qeverisë dhe shoqërisë civile në Malin e Zi
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:49 0:00

XS
SM
MD
LG