Lidhje

Media Arkivi

Mal i Zi: Fillojnë kërkime arkeologjike në qytetin e lashtë


Në qytetin e lashtë të Shasit, midis Ulqinit dhe Shkodrës kanë filluar kërkimet arkeologjike. Ky vendbanim që i përket një periudhe të hershme ilire dhe pararomake është ndër më të pasurit në Mesdhe.

XS
SM
MD
LG