Lidhje

Lidhja Shqiptare në Botë hap degën në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Në Ulqin u mbajt kuvendi themelues i Lidhjes Shqiptare në Botë, dega për shqiptarët në Mal të Zi. Themelimi i degës u mirëprit nga shqiptarët në këtë vend, të cilët vlerësuan se ky bashkërendim mund të ndikojë në ruajtjen dhe zhvillimin e këtij komuniteti në Mal të Zi.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG