Lidhje

Rëndësia e pjesëmarrjes së shqiptarëve në qeverinë e re të Malit të Zi

  • Ali Salaj

Ministri i të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave në Mal të Zi, Mehmet Zenka thotë se është e rëndësishme përfshirja e shqiptarëve në Qeverinë e re malazeze. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, ai tha se shqiptarët në këtë rast përfitojnë në shumë aspekte dhe mbeten faktor i rëndësishëm politik në Mal të Zi.

XS
SM
MD
LG