Lidhje

Media Arkivi

Partitë shqiptare dhe zgjedhjet parlamentare në Malin e Zi


Në zgjedhjet parlamentare të 16 tetorit në Mal të Zi, partitë politike shqiptare janë rigrupuar rreth dy listave zgjedhore. Ndërkohë që nuk përjashtohet mundësia që partitë e vogla, të cilat kanë mbetur jashtë këtyre grupimeve të dalin me lista të veçanta zgjedhore.

XS
SM
MD
LG