Lidhje

Përmirësimi i jetës në Malecaj

  • Pëllumb Sulo

malecaj lezhe albania
Fshati Malecaj është një nga zonat më të varfëra në rrethin e Lezhë. Gjatë periudhës së diktaturës ky fshat ishte shndërruar në burg për të dënuarit ordiner. Në fillimet e proceseve demokratike, burgu u mbyll dhe në mjediset e tij u vendosën shumë familje, që zbriten nga zonat e largëta malore për një jetë më të mirë. Të mbështetur nga organizata ndërkombetare World Vision të rinjte e fshatit Malecaj po apelojnë për përmirësimin e jetës në fshatin e tyre.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG