Lidhje

Sektori bujqësor në Malësi të Madhe

  • Pellumb Sulo

Në Malësi të Madhe sektori i bujqësisë është përqendruar kryesisht në kultivimin, grumbullimin dhe përpunimin e bimëve aromatiko-mjeksore për eksport.Më shumë se 4 mijë familje punojnë në këtë sektor duke rezultuar në mbiprodhim krahasuar me kërkesën e tregut, prandaj specialistët e këtij sektori po vënë theksin në nevojën për të zgjeruar prodhimin edhe me kultura të tjera.

XS
SM
MD
LG