Lidhje

Media Arkivi

Mal i Zi: Nuk miratohet nisma e deputetëve shqiptarë


Në seancën e fundit të Parlamentit të Malit të Zi nuk gjeti mbështetje nisma e deputetëve shqiptarë për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit mbi organizimin territorial, i cili parashikonte që edhe Malësia me qendër në Tuz, të fitojë statusin e komunës së plotë.

XS
SM
MD
LG