Lidhje

Qëndrimi malazez për kufirin me Kosovën

  • Ali Salaj

Zyrtarët malazezë e mbështesin Marrëveshjen mbi kufirin me Kosovën duke e cilësuar demarkacionin në përputhje të plotë me kufirin administrativ të vitit 1974. Ata e vlerësojnë edhe punën e ekspertëve ndërkombëtarë, të cilët nuk gjetën asnjë shkelje ligjore në shënimin e kufirit mes Malit të Zi dhe Kosovës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG