Lidhje

Manifestim në Shkodër kundër gjakmarrjes dhe ngujimit


Manifestim në Shkodër kundër gjakmarrjes dhe ngujimit

Sot në mesditë, 5 shoqata joqeveritare zhilluan në qytetin e Shkodrës një manifestim kundër fenomenit të gjakmarrjes dhe ngujimit, i cili vazhdon të prekë, sidomos zonat në veri të Shqipërisë. Pjesëmarrësit marshuan edhe nëpër rrugët kryesore të qytetit duke shprehur nevojën e një angazhimi më të madh të gjithë shoqërisë shqiptare kundër këtij fenomeni.

XS
SM
MD
LG