Lidhje

Media Arkivi

Mbrojtja e mjedisit në Shqipëri


Organizatat mjedisore në Juglindje dhe në Jug të Shqipërisë po reagojnë bashkarisht ndaj rrezikut për disa pasuri natyrore si pasojë e investimeve për hidrocentrale.

XS
SM
MD
LG