Lidhje

Mbrojtja e refugjatëve dhe azilkërkuesve në Shqipëri

  • Raimond Kola

Organizatat Ndërkombëtare po nxisin forcimin e kapaciteteve të shoqërisë civile për respektimin më të mirë të të drejtave të azilkërkuesve dhe refugjatëve në Shqipëri. Dyndjet e refugjatëve në rajon kanë nxitur në Gjirokastër krijimin e një zyre të UNCHR-së dhe rritjen e rolit të disa institucioneve vendore.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG