Lidhje

Mediat në gjuhën shqipe në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Televizioni” Boin “me seli në Tuz, është e vetmja media në Mal të Zi që transmeton program në gjuhën shqipe duke mbuluar rajonin e Malësisë, Krajës dhe Ulqinit. Tek shikuesit është pranuar si një media që kontribuoi në jetën informative, kulturore dhe arsimore të shqiptarëve në Mal të Zi. Televizioni Boin ka një bashkëpunim të mirë me emigrantët shqiptarë në SHBA, të cilët e mbështesin atë.

XS
SM
MD
LG