Lidhje

Media Arkivi

Mediat lokale në Korçë


Në Korçë mediat lokale kanë njohur pak zhvillim gjatë viteve të fundit. Radiot dhe televizionet lokale transmetojnë pak programe në ditë të prodhuara vetë ndërsa shtypi i shkruar mungon.

XS
SM
MD
LG