Lidhje

Mediat lokale në Korçë

  • Raimond Kola

Në Korçë mediat lokale kanë njohur pak zhvillim gjatë viteve të fundit. Radiot dhe televizionet lokale transmetojnë pak programe në ditë të prodhuara vetë ndërsa shtypi i shkruar mungon. Gazetarët thonë se kanë vështirësi si pasojë e pagava të ulta dhe mungesës së kontratave të punës.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG