Lidhje

Media Arkivi

Eksporti i bimëve mjekësore


Malësia e Madhe është rrethi kryesor në Shqipëri për prodhimin dhe eksportin e bimëve aromatike dhe mjekësore, të cilat tregtohen kryesisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

XS
SM
MD
LG