Lidhje

Shala: Gazetarët në Kosovë nuk kanë siguri të mjaftueshme

  • Laura Konda

Shoqatat e gazetarëve në Kosovë kanë shprehur shqetësim për shtimin e rasteve të kërcënimeve e dhunës ndaj gazetarëve. Sulmi ndaj gazetarit të televizionit Klan Kosova, Milot Hasimja nxiti reagime dhe kërkesa për krijimin e një mjedisi më të sigurt për punën e gazetarëve. Për të diskutuar mbi këto çështje Zëri i Amerikës bisedoi me drejtorin e përgjithshëm të Radiotelevizionit të Kosovës, Mentor Shala. Zoti Shala u intervistua nga kolegia jonë Laura Konda dhe foli nga studioja e Zërit të Amerikës në Nju Jork. Ai komentoi edhe për dhe gjendjen e medias në Kosovë.

XS
SM
MD
LG