Lidhje

Meksiko, paradë e makinave klasike


Të apasionuarit pas makinave klasike u mblodhën në Qytetin e Meksikos për të vendosur një rekord të ri botëror për paradën më të madhe me makina klasike.

Aktiviteti i sponsorizuar nga Federata Meksikane e Makinane Antike dhe Kanali Televiziv i Historisë për Amerikën Latine kishin grumbulluar makina klasike nga më të ndryshmet për paradën që vazhdoi për katër orë përgjatë bulevardit kryesor të qytetit.

Parada e djeshme me 1721 makina theu rekordin e mëparshëm me 948 makina të vendosur në Hollandë.

Aktiviteti tërhoqi mbi 250 mijë spektatorë dhe kërkoi një vit kohë për t’u organizuar.

XS
SM
MD
LG