Lidhje

Mirakaj: Dëmshpërblimet brenda vitit 2012


Mirakaj: Dëmshpërblimet brenda vitit 2012

Më shumë se dy dekada pas rënies së diktaturës komuniste, çështja e dëmshpërblimit të ish të përndjekurve politikë vazhdon të zvarritet, ndërkohë që qeveria shqiptare ka ndryshuar disa herë procedurat e ndërlikuara të këtij procesi. Për të foluri mbi ecurinë e tij por edhe mbi gjendjen e kësaj shtrese të shoqërisë shqiptare kishim të ftuar për një intervistë nga studioja jonë e Nju Jorkut, zotin Simon Mirakaj, drejtor i pergjithshem i institutit te integrimit te ish te perndjekurve politike dhe kryetar i shoqates antikomuniste te ish perndjekurve politike.

XS
SM
MD
LG