Lidhje

Media Arkivi

Modernizimi i portit të Vlorës


Me një fiancim të Qeverisë shqiptare prej 15 milionë euro po realizohet krijimi i kushteve për ankorimin njëherësh të katër trageteve dhe krijimin e nje terminali te ri.

XS
SM
MD
LG