Lidhje

Modernizimi i Portit të Vlorës

  • Raimond Kola

Një nga projektet më të mëdha në Vlorë është modernizimi i Portit detar. Me një fiancim të Qeverisë shqiptare prej 15 milionë euro po realizohetkrijimi i kushteve për ankorimin njëherësh tëkatër trageteve dhe krijimin e nje terminali te ri. Punimet pritet të përfundojnë vjeshtën e këtij viti dhe pritet t`i japin një nxitje lëvizjes së udhëtarëve dhe qarkullimit tregëtar.

XS
SM
MD
LG