Lidhje

Ulqin: Konferencë rajonale për investimet

  • Ali Salaj

Në Ulqin është mbajtur konferenca rajonale “Roli dhe efektiviteti i investimeve në procesin e integrimit të shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit”, ku morën pjesë studijuesë dhe ekspertë të njohur nga vendet e rajonit. Në konferencë u shtruan shumë çështje që kanë të bëjnë me sfidat dhe parimet e investimeve në shoqërinë ballkanike.

XS
SM
MD
LG