Lidhje

Media Arkivi

Mediat në gjuhën shqipe ne Mal të Zi


Televizioni” Boin “me seli në Tuz, është e vetmja media në Mal të Zi që transmeton program në gjuhën shqipe duke mbuluar rajonin e Malësisë, Krajës dhe Ulqinit.

XS
SM
MD
LG