Lidhje

Partitë politike shqiptare në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Formimi i shumë partive politike nga radhët e shqiptarëve në Mal të Zi, ka shkaktuar pakënaqësi dhe reagime të shumta në opinion. Analistët vlerësojnë se këto parti, që veprojnë të ndara dhe të përçara e kanë çorientuar elektoratin shqiptar. Ata nuk e përjashtojnë mundësinë që në një të ardhme kjo shpërndarje e votës nëpër disa parti të rrezikojë përfaqësimin politik të shqiptarëve në Mal të Zi.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG