Lidhje

Mal i Zi: Kërkime arkeologjike në Shas

  • Ali Salaj

Në qytetin e lashtë të Shasit, midis Ulqinit dhe Shkodrës kanë filluar kërkimet arkeologjike. Ky vendbanim që i përket një periudhe të hershme ilire dhe pararomake është ndër më të pasurit në Mesdhe. Ekspertët e Muzeut të Ulqinit dhe ata të Malit të Zi kanë bërë thirrje për ruajtjen e kësaj pasurie të veçantë historike.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG