Lidhje

Dita e Miqësisë së Gazetarëve shqiptarë

  • Ali Salaj

Në Ulqin sot ishte një grup gazetarësh nga të gjitha trevat shqiptare në rajon. Kjo veprimtari u zhvillua në kuadër të “Ditës së Miqësisë së Gazetarëve Shqiptarë” ku u veçua bashkëpunimi i gazetarëve dhe nxitja e vlerave profesionale të njerëzve të mediave.

XS
SM
MD
LG