Lidhje

Nderohet kujtimi i Dom Simon Filipajt

  • Ali Salaj

Sot, në Shën Gjergj të Ulqinit u shënua 15 vjetori i vdekjes së personalitetit të njohur të kishës dhe kulturës shqiptare në Mal të Zi,perkthyesit të Biblës në gjuhën shqipe, Dom Simon Filipaj. Para pjesëmarrësve nga hapësira mbarëshqiptare, me këtë rast u zbulua edhe shtatorja e Dom Simon Filipajt, e financuar nga fondacioni Dom Simon Filipaj në Nju Jork.

XS
SM
MD
LG