Lidhje

Shqipëri, monumentet kishtare në rrezik

  • Raimond Kola

Disa kisha që janë Monumente të rralla në Jug të Shqipërisë rrezikojnë të dëmtohen në mënyrë të pariparueshme. Krahas Kishës së Labovës specialistët flasin dhe për rrezikun që i kanoset Kishës së Peshkëpisë në Gjirokastër. Specialistët vlerësojnë se mirëmbajtja e këtyre monumenteve të rralla është përgjegjësi jo vetëm e institucioneve, por edhe e kishës.

XS
SM
MD
LG