Lidhje

Media Arkivi

Monumentet e kulturës në Plavë dhe Guci


Zona e Plavës dhe Gucisë është e njohur për monumente të trashëgimisë kulturore dhe historike, të cilat dita ditës po zhduken, si pasojë e mospërkujdesjes nga institucionet përkatëse.

XS
SM
MD
LG