Lidhje

Media Arkivi

Mbrojtja e Monumenteve të Kulturës


Moti i keq e ka rënduar këtë vit gjendjen e mjaft Monumenteve të Kulturës në Gjirokastër. Institucionet e Trashëgimisë Kulturore kërkojnë më shumë financime për mirëmbajtjen dhe restaurimin e tyre.

XS
SM
MD
LG