Lidhje

Zonat e mbrojtura në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Moratoriumi për pyjet dhe gjuetinë ka përmirësuar gjendjen e zonave të mbrojtura në jug të Shqipërisë. Por specialistët shprehin shqetësimin për mbrojtjen e ketyre zonave nga zjarret. Bashkitë e reja nuk kanë investime për mjete dhe pajisje, ndërkohë që është kërkuar mbështetje më e madhe nga qeveria për strukturat e emergjencave civile.

XS
SM
MD
LG