Lidhje

Mundësitë për eksportin e midhjes së Butrintit

  • Raimond Kola

Në zonën e Butrintit në jug të Shqipërisë rritet midhja e Butrintit, e njohur ndryshe si "mbretëresha e liqenit". Prodhuesit që furnizojnë nevojat e tregut të brendshëm po kërkojnë tani mundësi eksporti edhe në vende të Bashkimit Europian. Kohët e fundit ka pasur bisedime mes Ministrive të Ekonomisë së Kosovës dhe Shqipërisë për ta sjellë midhjen e Butrintit në tregun e Kosovës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG